Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux! 05.01.2007 | 11:19pe3k NávštevníkUbuntu 6.06.1
-
Re: Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux! 05.01.2007 | 11:58Marián Sova Ubuntu 10.10 Používateľ1. Všetky väčšie distribúcie sú v slovenčine, češtine a ... 2. Ja volím SuSE 3. Všetko je podobné windowsu (máš okná, nejaké to akože štart menu, nejaké tie ovládacie panely, ...) 4. Mandriva, čo viem má tlačený manuál. Ale aj iné platené majú. A na neplatených sa dá zväčša stiahnuť zadarmo. 5. Zadarmo. Určite budú stačiť distribúcie zadarmoČo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux! 05.01.2007 | 12:03--- Návštevníktiez si myslim ze ubuntu ,ale to nesplna podmienku ,ze sa musi co najviac podobat na windows. Zase to ma vyhodu ze Gnome ma prehladnejsie menu , nie je to tak prepchate ako menu v KDE. A ked potrebujes pouzivat len par aplikacii tak je lepsie ked tie ostatne budu menej viditelne. ubuntu http://shots.linuxquestions.org/?linux_distribution_sm=Ubuntu%206.10 kubuntu http://shots.linuxquestions.org/?linux_distribution_sm=Kubuntu%206.10
-
Re: Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux! 05.01.2007 | 12:10--- Návštevníkpri vybere este zalezi o aky hardware sa jedna , kolko pamate maju tie pocitace ,ci je podporovany vsetok hw ,ktory planujes pouzivat.
-
Re: Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux! 05.01.2007 | 14:16stanley Ubuntu,Knoppix PoužívateľSkus Kubuntu 6.06 je to ako Ubuntu len sa to podoba viac na Windows. Je aj live CD verzia, kde si to mozes vyskusat a pritom nic na disk neinstalujes (bude to vsak ovela pomalsie). Objednat si ho mozes aj tu na linuxos, podporis tym tvorcov stranky a vlastne aj komunitu.
-
Re: Re: Poraďte, prosím, najbezproblémovejší Linux 05.01.2007 | 14:35Pesan Ubuntu PoužívateľOzaj zalezi na zeleze na akom to pobezi. Ja nejak nebadam rozdiel medzi Ubuntu a Kubuntu. Vsak si stiahni, alebo objednaj tu, obidve, aj Ubuntu, aj Kubuntu, pripadne xubuntu, ak mas starsie pocitace a vyskusaj. Vsak su to vsetko live distribucie.
-
-