X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 170
Major opcode: 148
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
Failed to open device
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 170
Major opcode: 148
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
Failed to open device
Neviete o co ide? Mam pocit ze by to nemalo robit :)
Dakujem
A este, ze kamarat mi povedal, ze mi nvidia driver pridal ten wacom, alebo nieco v tom zmysle. No ja neviem, velmi sa do tychto konfigurovacich veci nevyznam
spytaj sa ho ake kvapky uziva alebo mu rovno primiesaj gutalax do koly (ale len zopar kvapiek, inac je na to paragraf).
inac ked uz vyhadzujes sekciu pre input device tak musis pozriet aj serverlayout a vyrazit to odtial. tieto hovadiny natvrdo pridavalo *buntu ak si dobre pametam, a hlavne bez toho aby to po nom niekto chcel. jedna sa o problem ked sa doplnkove zariadenia nedaju dobre zdetekovat ...
ale k veci, kolko a akych vstupnych mysi mas? hm ... asi je to tvoje tajomstvo ...
:X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 170
a ze ti to vadi, tak si z konfigu vyhod nepotrebne veci (input device). cim viac zbytocnosti, tym vecsia pravdepodobnost vzniku probelmu. dalsia vec je ze mas dve mysi ktore pouzivas cez jednotne interface /dev/input/mice ktore obe mysi spaja do jednej a oni nie su rovnake, takze mozes prerobit konfig tak aby pracoval s kazdou zvlast (pozor na ich poradie).
ale na druhu stranu pises ze si tu mys dostal zadarmo, bola nova alebo len liezla na nervy predchadzajucemu majitelovi? tak isto nespominas ani ci mas bezdratovy internet, zariadenia sa mozu navzajom rusit a sposobovat problemy, popripade mas vybite baterky alebo mys az moc daleko od jej prijimaca.