Ahoj, z gnome som presiel na XFCE, a zvykol som mat v paneli volume applet na jednoduche ovladanie hlasitosti. Chcem sa spytat ako nieco podobne dostat do panela v Xfce. Ja viem, mozem si tam pridat applet, ktory vie pracovat s Gnome apletmi, a dohodit do neho ten z gnome. Ale to by som najprv musel nainstalovat gnome-applety, a s nimi ako zavislosti sa mi zbytocne nainstaluju aj kopec veci z gnome, ako gnome-pannel a podobne, dokopy okolo 90 MB.
Ide mi o to, ci existuje nieco take priamo pre Xfce. Na xfce.org to riesia tiez cez gnome-applety. No zda sa mi to prinajmensom divne, navyse este do xfce instalovat kopec nepotrebnych veci z gnome kvoli takej malickosti.
Hmm?
BTW ked chcem pridat nejaky novy aplet do plochy (klinkem na panel > pridat) tak mendzi appletmi nemam ziadny mixer ani volume nic. Jedine ako som tam dostal ten mixer .. je to klasicky odkaz na aplikaciu.
Neviete niekto ako to zapnut napriamo cez Xfce?
Klik pravým na panel, v kontextovej ponuke vybrať "Pridať/odstrániť položky z panela", v novootvorenom okne klik na "Pridať". v ďalšom novootvorenom okne klik na "Ovládanie hlasitosti", klik na "Pridať" a v predchádzajúcom okne dvojklik na ovládanie hlasitosti. :-)