asociacie suborov v KDE
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:00Pesan Ubuntu PoužívateľJe to uplne jednoducha, "klikoidna" :-) zalezitost. Staci, ked kliknes na subor pravym tlacitkom mysi a das vlastnosti. Tam je take male tlacitko "upravit typ suboru". A tam si nastav s cim to chces otvarat. Ak je to mp3 a chces to otvarat s Amarokom, tak ho tam pridaj. Ale ten tam uz urcite bude, len ho posun hore. A daj "pouzit"
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:20LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android Administrátora nejaky iny princip neexistuje ? viacej by mi vyhovovalo zeditovat nejaky subor, v ktorom su ulozene tieto asociacie (nechce sa mi hladat vsetky typy suborov a preklikavat sa) - dost narocne na casgit blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:40Pesan Ubuntu PoužívateľVsak ono sa to asociuje na vsetky subory. Aspon u mna to tak funguje. Ked nastavim jeden mp3 subor, aby ho otvaral, trebars Amarok, Tak to uz funguje na vsetkych mp3 suboroch.
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:44LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android Administrátorlen ked som takto nastavoval asociacie na knoppixe, tak vzdy ked nejaky vido subor pouzival iny codec, musel som to nastavit specialne pre neho (aj ked mali subory rovnaku pruiponu)git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:47Pesan Ubuntu PoužívateľDa sa to iste spravit v nastaveniach/komponenty KDE/Asociacie suborov. Vsetko pekne na hromadke :-)
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:50LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android Administrátorto napadlo najprv aj mna, len v komponentoch KDE nemam associacie suborov spomenutegit blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 17:57Pesan Ubuntu PoužívateľNechod na to cez systemove nastavenie ktore ma Kubuntu. Otvor si nejake okno a v lavom paneli klikni na služby (červena vlajočka).
-
Re: asociacie suborov v KDE 14.01.2007 | 18:07LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android AdministrátorSuper diky moc za trpezlivost, vyzera ze to uz ide:)))git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
-
-
-
-
-
-