Ako sa šíri Linux?
Za seba môžem napísať, že som si v prospektoch zo supermarketov všimol, že občas ponúkajú notebooky s nainštalovaným Linuxom (bez upresnenia distribúcie), keď som pozeral slovenskú Wikipediu, tak tam bolo uvedené pri niektorých autoroch, že pracujú s Linuxom, aj na Scienceworld.cz bol odkaz na LinuxBizWorld.cz (teraz sa mi nedá otvoriť, alebo ho zrušili), tak som si cez google.sk vyhľadal Linux a našiel okrem iného tento portál.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
neskor mi druhy kamarat odporucil suse, ktore je vraj omnoho lepsie... tak som ho skusil a naozaj bolo.. no i tak som nevedel co ako sa da nastavit... a kedze nebol net, nebolo to ani ako zistit.... :-(
no ako nahle sme sa pripojili, stiahol som jednu distribuciu, ta mi velmi nevyhovovala, tak som stiahol duhu, tretiu, stvrtu, piatu... :)) a pri siestej som momentalne zakotvil - ubuntu :-)) no zacinam uvazovat, ze sa vratim spat k tej tretej, resp. celkovo piatej distribucii - Arch Linux :-) alebo k druhej - Gentoo :-))
bez netu je zivot tazky :-D
Doma som to vyskúšal a týždeň som sa s tým hral. Viacero vecí mi tam nešlo a ja som nevedel ako to spraviť lebo som nemal net a nikoho kto by mi poradil...
Linux používam intenzívnejšie od Mandrivy 2005LE. Windows som definitývne odstránil s príchodom netu v septembri 2006.
tomolc
jj, je to super
Samozrejme, nechcel som sa hrať len v konzole, tak som na to zanevrel, pretože v tom čase na desktopoch bol linux hrozne pomalý.
Jedného dňa som sa naštval, kúpil som si lepšiu mašinu a bolo.