CD booklet, CD cover
nepoznáte nejaký dobrý program alebo doplnok k programu, s ktorým sa dá s minimálnou námahou vytvoriť brožúra, čo pasuje do CD obalu ? Požadujem, aby sa vytlačili na strane napr. prvá a posledná strana, druhá a predposledná ... aby to bola brožúra.
Skúsil som kover aj cdcover pre latex, ale zdá sa, že tieto programy dokážu urobiť len obal, nie brožúru.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Tam nastav format papiera A4 na sirku, okraje zmen tak, aby boli rovnake horny a dolny, pravy a lavy, a aby plocha, ktora zostane bola presne podla rozmerov obalu CD (zda sa mi, ze je to nieco malo vyse 12 × 24cm), v niektorej z dalsich kariet nastav 2 stlpce. Ze problem?
Inak už vidím, že by sa to dalo spraviť až na túto vec.
Ale pozor, ked nemas tlaciaren na obojstrannu tlac, tak sa ti to nepodari podla predstav, lebo obycajna tlaciaren si zoberie papier vzdy trochu inac a vzniknu ti presahy tlace niekedy aj par mm velke. Cize odporucam tlacit len na obojstarnej tlaciarni.
Tlačiareň na obojstrannú tlač mám, resp. nebudem to tlačiť doma, ale na inej.
Okrem toho existuje príkaz psnup ktorý zmenší všetky strany A4 na A5 a umiestni dve strany na jednu A4, tak aby to bola brožúra. Ibaže tento príkaz pracuje iba so súbormi vo formáte .ps ...