Problem s root a poslovencenie kde
setgid: Operacia nie je povolena.
Robi mi to aj problemi pri aplikaciach ktore vyzaduju prava roota. Napriklad synaptic atd. V pripade synapticu mi ho ani nespusti v pripade napriklad gpartedu mi napise operacia nepovolena a pri kliknuti na detaili tam pise setgid: Operacia nie je povolena.
A este ako mam poslovencit kde. V podstate to upgradujem z debian zdrojou a tam som nasiel len nieco ako kde-i18n. Nieco take ako kde-languge-sk-base a kde-language-sk co pouziva ubuntu som nenasiel. Jedna sa mi o hlavne o poslovencenie systemu. Viem, ze jednotlive aplikacie si mozem osobitne poslovencit.
Mam modifikovani dreamlinux (s kde a gnome)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problem s root a poslovencenie kde 14.02.2007 | 22:38-- Návštevníkna miesanie zdrojov s debianom si davaj pozor. je tam vobec rovnaka verzia kde ako mas ty? osobne by som take velke aplikacie ako kde neinstaloval z repozitarov inej (hoci aj pribuznej) distribucie.
-
Re: Problem s root a poslovencenie kde 15.02.2007 | 11:05WlaSaTy Návštevníkk tomu rootovi, nemas nahodou selinux?
-
Re: Problem s root a poslovencenie kde 15.02.2007 | 19:37Lubos21 NávštevníkAko som napisal dreamlinux. A k tym zdrojom, myslim, ze to nie je miesanie kedze dreamlinux pouziva oficialne debian zdroje a morphix zdroje+jeden neoficialni ubuntu zdroj a neoficialne debian zdroje.
-
-