CSS styly od userov- zlepsovak
a potom len dat bud disabled=true alebo false :) bude to rychlejsie a nebude sa musiet stranka nacitavat odznovu :)
aa celkovo, mam ten pocit, ze tato stranka trpi absenciou javascriptu ;)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
preboba! ako moze stranka TRPIET absenciou javascriptu?!?!
pozri, javascript je jazyk sluziaci na zvysenie komfortu, a ten predsa citatelom treba poskytnut :). taktiez vecer, ked je na net pripojenych milion ludi, tuto stranku mi nacitava dost pomaly a vtedy si rozmyslim, ci skusim zmenit css a cakat 10 sekund alebo nie :)(javascriptom by to bolo do sekundy)
rob ako myslis, ale podla mna by to bolo celkom dobre spravit(sak javascript bol presne na toto vyvinuty, nie? ;-])
ked us budes mat velmi velku averziu k javascriptu alebo budes velmi lenivy, tak len napis a ja ti ten 10 riadkovy skript naklepem :)
noo presvedcil som ta? ;)
V buducnosti by som chcel hodit generovanie pomocou xslt (neviem ci sa podari ...).
Tento štýl na rozdiel od ostatných používa nový engine, ktorý generuje najskôr xml a z xml pomocou xslt transformuje na xhtml. Vďaka tomu je možné nie len modifikovať css, ale aj samotné generované xhtml. Do štýlu Shakal - XSL som pridal funkcie ako napríklad zabalenie modulov vľavo a vpravo (kliknutím na nadpis) a maximalizácie stredného panelu (kliknutie na nadpis hore pod menu).
p.s. slaba masina =(
Mne to len pre zaujimavost bez sekania bezi s podtaktovanym celeronom na 400MHz.