Pisanie clankov do databazy znalosti
Pytam sa. Bolo by mozne do databazy znalozti pridat aj takyto nedokonceny clanok s tym, ze by sa nejak oznacil, napr. "Rozpracovany clanok" a ze bud by donho mohli samozrejme prispiet vsetci alebo by autor sem tam dopisal vetu, ostatny by mohli z historie pochopit co sa autor snazi napisat a trochu mu kedtak pomoct.
Napr. niekto ma rozpracovany clanok "Prehlad emailovych klientov v linuxe" kde popisuje tri programi A, B a C, ja si to pozriem, moj program D tam nieje tak ho dopisem. Po case takehoto "skupinoveho sprtania" sa dospeje ku konsenzu ze clanok je zrely na publikovanie tak sa normalne okopiruje a zverejni sa ako normalny clanok.
Co si o tom myslite?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Pisanie clankov do databazy znalosti 02.03.2007 | 17:52nahnevaný mladý muž gNewSense PoužívateľTeraz som sa pozrel a vidim ze su tam rovnake kategorie ako vo fore, cize by trebalo pridat novu kategoriu "Rozpracovane clanky". (Po mojom navrhu aby sa takto riesili blogy si myslim ze to bude niekedy koncom septembra 2012). Tak nic...Vista sucks!
-
Re: Pisanie clankov do databazy znalosti 02.03.2007 | 17:55borg Fedora Administrátordobry napad, ale ja teraz mozes upravovat clanky v databaze znalosti. stacilo by ti dobre vydat ako clanok, pridat nejake obrazky a tak
-
-