znova qt-mt
k3b pytalo qt-mt naslo ok, instalnute funkcne
krusader nenaslo qt-mt - pozri log - no prazdny
Jednoducho nerozumiem, kde to babrem, alebo uz som sa vycerpal
Je toto normalne, alebo mam zmenit tento linux na ine vydanie?
Akosi mi vydanie Mandriva 2007/64bit nesedi
Dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
mas zaujimavy nick, ale mohol by si nam uz konecne vysvetlic co sa snazis imstallovat, akym sposobom a preco? toto ti chybalo v predchadzajucej otazke
Prešiel som na 2007/64. Postrádal som aplikácie z 2006/64.
k3b, Mplayer, Midnight commander... No zvyk je železná košeľa.
Pokúsil som sa o k3b, nešlo/qt-mt/. Midnight - rozhodili sa strany -graficky - všetko všade. Tak som skúsil Krusader - qt-mt.
Mplayer sa nainštaloval OK, ale kde je to netuším.
Podozrivo to všetko ako keby súviselo s ovládačom 7300GT/už som to tu videl, ale nedozvedel nič/, ktorý nejde inštalnúť - jadro ...17-11 je vraj staré?!
Toto je problém - prečo sú logy prázdne?
Mám 2GB RAM - 2*1GB a vidím 80 percent obsadené.....
buď nemám HW konfiguráciu stroja vhodnú pre M 2007/64bit, alebo neviem nakonfigurovať 2007/64, hoci...
Nainštaloval som 2007 ako 32bit a ejhľa všetko funguje ako má, žiadna chýbajúca knižnica, grafika funguje OK - ani nepotrebujem inštalnúť driver......
Rád by som však vedel, prečo sa mi toto deje.
Inak dík
HW: MB ASUS, P D965, 2*1GB RAM Dual 667MHz, 200GB SATA 2 Maxtor, 7300GT GDDR3 PCI-E
zial, stale nevieme ake baliky to instalujes, ci si si nainstaloval aj spetnu 32bit kompatibilitu pre system a ci su tie baliky vytvarane aj pre mandrivu.
ps.: asi najjednoduchsie bude ak ostanes pri 32bit systeme kedze ten je pre teba bezproblemovy. mimochodom, medzi 32 a 64 bit je dost velky rozdiel ale nie vo vykone programov. ten je vo vykone cpu.
použijem obyčajne archívy /x86_64/
Kompatibilita dole bola ok a "nastavená".
mdv, mde
Pýtaš sa na konkrétny soft?
napr. Ethereal-pre analýzu pack, väčšinou sieťové aplikácie
A rozdiel medzi 64 a 32 je snáď jasný, u procesoru tiež
Súvisí Tvoj Nick s WebLogic Scripting Tool?
Trochu otvorenejšie a môže z toho byť slušná debata o sieťach...