Sieťová vrstva
Pouzivam ubuntu a casto pocuvam internetove radia cez banshee kde mi idu bez problemov, ale vo wmp11 mi chvilu idu, potom vypadnu, potom chvilu bufferuju a tak dookola...ehm...vcera ma to fakt vytocilo...
dnes som zacal premierovo stahovat torrent galacticy prvy krat v linuxe cez deluge a uz pol hodiny od zacatia sa nestacim divit...v oknach to cez oficialny bittorrent 5.0.7 islo ako tak, viac menej cely den kym sa mi cez 1024kb dsl linku stiahlo 350MB slimacou rychlostou od 5 do 15kb/s...
ale v ubuntu cez deluge 0.4.1 to v kuse fici na 60-90 kb/s az som sokovany a tu sa zase vraciam k blackhole a konstatovani o extremne odflaknutej sietovej vrstve vo windows, ktora jakz tak funguje, narozdiel od kvality a efektivity linuxu, kde sa to vzdy snazi ist na maximum v ramci moznosti hardware, pripadne inych obmedzeni(agregacia) atd...
Aky je vas nazor na toto a pripadne skusenosti ? Ja mam pocit ze na tom skutocne nieco bude pravdy a windows je od zakladov zle napisany, aj ked jeho stabila, rychlost s sviznost je celkom fan, ale po kapotou je...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Este poznamka: tyka sa to viacerych ftp klientov...