Kedy chodite spavat a kedy vstavate :))
http://www.spanok.sk/Spanok/spanok_myty_fakty.html
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kedy chodite spavat a kedy vstavate :)) 25.03.2007 | 17:22superlamer Debian RedHat FreeBSD Používateľvcera (teda dnes) som isiel o 5:45 (uz SEC) a vstaval som pred chvilkou...<pre>bash# grep initdefault /etc/inittab id:0:initdefault:</pre>
-
Re: Kedy chodite spavat a kedy vstavate :)) 25.03.2007 | 19:08Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľJe to rôzne, ale tak normálne chodím spať okolo polnoci a vstávam okolo siedmej - ôsmej :).
-
Re: Kedy chodite spavat a kedy vstavate :)) 25.03.2007 | 19:25d0N0 kubuntu PoužívateľKeď treba ísť ráno do školy, chodím spať pred jedenástou a vstávam o siedmej. A keď netreba, tak spať chodím okolo polnoci a vstávam o deviatej, desiatej (niekedy aj neskôr) :P .
-
Re: Kedy chodite spavat a kedy vstavate :)) 25.03.2007 | 21:46stranger Xubuntu, FreeBSD PoužívateľTen kto chodi pravidelne do roboty(pracuje, ci podnika), Ti da odpoved podobnu ako ja.... Spim kedy sa da :-)Linux is for people who hate Windows, FreeBSD is for people who like Unix. The answer is Ubuntu.
-
Re: Kedy chodite spavat a kedy vstavate :)) 26.03.2007 | 00:33Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorpodnikam, cize ako napisal stranger ... keby si videl moje prispevky, najdes casy ako 13:30 , 01:22, 4:51, 5:35 a pod ...Moja strana | Blog
-
Re: Kedy chodite spavat a kedy vstavate :)) 26.03.2007 | 10:13juraj GNU/Linux / FSF priority PoužívateľPresne ako pisal eMDi :D
-
-
-