nejde my spustit mandriva
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 12:44Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorRozlisuju sa velke a male pismena. Mimochodom v textovom rezime sa pri zadavani hesla nevypisuje nic (ani *). Inac neviem kde by mohol byt problem s prihlasenim.Chat
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 12:46blackdog Používateľno sak ja som si stiahol mandrivu mini iso a bez najmensich problemov som ju nainstalovala ked som ju isiel spustit tak my nikdy nezobere heslo...
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 12:54Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorTak ak to skutocne nefunguje tak jedine co mozem poradit je zobrat livecd (napriklad slax alebo niec podobne), nabootovat, mountnut mandrivu, chrootnut sa a pomocou passwd zmenit heslo (teda aspon myslim, ze by to takto mohlo fungovat, ak pozna niekto iny sposob alebo vie, ze toto je naprd nech napise ;) ).Chat
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 12:58blackdog Používateľa keby si my dal link na tku mandrivu co pouzivas ty aby som mal istotu ci je chybna install alebo moj pc....teda ak pouzivas mandrivu
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 13:04Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorMam original DVD mandrivy 2006, nestahoval som. Momentalne mandrivu nepouzivam, uz len gentoo. Ale dam ruku do dveri za to, ze v mandrive prihlasovanie snad okrem vynimocnych situacii funguje ;)Chat
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 13:06blackdog Používateľale sak nikdy nevies s kade to tahas a kto to upravoval....
-
Re: nejde my spustit mandriva 06.04.2007 | 13:43Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorZ http://www.mandrivalinux.cz/download by to malo byt OK. Ja som vzdy pouzival originalne DVD (mam dialup :D ).Chat
-
-
-
-
-
-
-