hacker hladal ufo v pocitacoch nasa
Celkovo sa McKinnon s prezývkou Solo dostal od februára 2001 približne do marca 2002 do 97 vládnych a armádnych počítačov a podľa USA spôsobil škodu približne 700 tisíc dolárov, keď napríklad vymazal niektoré súbory. McKinnon prenikol do 53 počítačov americkej armády, 26 počítačov amerického námorníctva, 16 počítačov NASA, 1 počítača ministerstva obrany USA a 1 počítača amerického letectva.
Nieje to maniak?
Ako, ja byt hlavou vlady U.S and A, urcite by som ho nezavrel, ale boze, taky mozog a chcu ho znicit... Vazanie na 60 rokov pre pocitacoveho genia? Nieje to podla vas absurdita?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
lol
"že má dôležité dokumenty nezálohované a v jediných exemplároch na počítačoch,"
to si odkial zistil?
"na ktorom sú uložené je od siete izolovaný. Odpojený kábel je najlepší firewall."
cize to je tvoje riesenie pre tento problem? aby mali dokumenty na odpojenych pc?
Len toľko k tej "antigravitácii".
Ak by sa niekomu podarilo obabrať fyzikálne zákony, nevidím dôvod, prečo by sme ešte lietali lietadlami, ktoré držia vo vzduchu tony emisí CO2. Na čo by to bolo ?
ak je to pravda tak potom by to dokazalo sprvavit z dospeleho male decko ktore ma len zopar nepodmenenych a podmienenych reflexov, vymazalo by to vlastne celeho cloveka (to iste co vrazda len telo ostane zive s novym cistim vedomim (decka) a zopar podmenenymi reflexmi (bo predchadzajucom vedomi=osobe) Zjednodusene povedane.
07.04.2007 19:35
moje email cronaldo1012@azet.sk