Chyba Gaimu?
Could not add the buddy xxxxxxxxx for an unknown reason. The most common reason for this is that you have the maximum number of allowed buddies in your buddy list.
toto mi roby stale ci mam v liste jedneho alebo 20tich...
doteras ked som tam chcel niekoho pridat tak som pridaval ces gaim ale vo win, tam to slo normalne
nemaly ste ties taku chybu a ked tak ako ste to riesili?
preinstalacia,formatovanie disku, alebo upgrade gaimnu na novsiu verziu nepomohlo
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
takze gaim proste nema visible list, len ho mozno nacita ako zoznam blokovanych (nemozem potvrdit, nemam klienta ktory to dokaze a nikdy som to nepouzil).
staci len otvorit oci a citat
ved sa skus zablokovat a napisat si? co dostanes? ja som dostal auto-reply ako pri away...
mozno mas nejaky blby preklad ale z toho interfacu je jasne ktora bije. je to len blokovanie. a tym ze si prehadzujete tie polozky si menite cele blokovanie pre zvolene konto. takze tak
aj ja pouzivam privacy a invisible/visible list a ide to..
to len slavnemu uidovy nejde :-D asy chyba j medzi stolickou a klavesnicou:-D
UID si trapny.. caf! :-)
inac som rad, ze vam to funguje, aspon viem akeho dobreho klienta pouzivam. mne osobne to nechyba, samotne invisible je trapne. caf.
len teras neviem kde je chyba.. lebo to je asi jediny zadrhel co som na gaime objavil
ale kto preferuje bulvarnu televiziu a bulvarny ezine, tak nech si to pozrie na teletexte alebo na zive.