Mam pocitac s architekturou 64. Mam nainstalovany winxp64 a kubuntu 6.10 32bit. Mal som na vianoce nainstalovany Kubuntu 6.06 64bit ale kvoli slabej podpore a nefunkcnosti programov som si dal kubuntu 32. Neviete mi niekto povedal ci uz je lepsia podpora pre 64 bit 7.04? Potrebujem aby mi urcite fungovali programy Wine, Skype, Firefox (s flashom a javou), OpenOffice, Ktorrent, KdeTV, Hamachi, Beryl, Ntfs-3G, ovladace (graficka(geforce6), maticna(nforce4), televizna(bt878))alebo ekvivalenty tychto programov. Na strankach wine uz pisu ze sa da nastavit na 6.10. Takisto ze sa da nastavit aj skype. (ten som skusal pod livecd 6.10 a islo). Najviac asi potrebujem ntfs-3G. Nevite niekto ci sa budu vyvijat programy aj pre kubuntu 64bit? Pre winxp64 funguju vsetky programy 32 bitove. Ale na 64 kubuntu (6.10) mi nefungovali vsetky hore uvedene. Mam si dat kubuntu 7.04 64bit alebo 32bit?
- pouzivat Konqueror a integrovat do neho 32b flash plugin pomocou nejakeho wrapera
- pouzit open-source flash-player
Flash, Skype, Wine, ani VirtualBox. Naozaj slabá podpora. Škoda, systém samotný beží slušne.