V čom je problém?
mam problem, ale neviem v com. Nedaju sa mi posielat maily z gmailu vacsie ako cca 60kb(mensie sa daju). Vzdy ked posielam takyto mail mi v gmaily napise chyba 007 mam skusit niekolko minut neskor a ked posielam takyto mail cez server gmailu v Thunderbirde mi vypise:
Odosielanie spravy zlyhalo.
Spravu sa nepodarilo odoslat, pretoze sa nepodarilo spojit s SMTP serverom. Server moze byt nepristupny, alebo odmieta spojenie.Overte si, ze vase nastavenie SMTP servera je spravne, alebo kontaktujte vasho spravcu siete.
Ale pri tom z inych pocitacov mi idu posielat taketo maily z mojho gmail uctu, len na mojom pocitaci nie. Moze byt chyba v nete, ked mi to robi aj vo Winowse na mojom pocitaci? Viete mi niekto s tym poradit? dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
tu je dalsia debata o tom ,ale nespomina sa thunderbird , zrejme ide o konflikt s gmailom
Skús nastaviť KMAIL, ten tam síce nie je, ale funguje.
Hneď zistíš, kde je problém
A skúsil si inú adresu - iný mail-server napr zoznam?
Tam to ide alebo nie?
ale ak myslis odosielanie neda sa mi taky mail poslat na hociaku adresu, bez ohladu na adresata.
(uvádzaš, že z práce Ti to ide, doma ani priamo z gmailu)
Skús vykonať upload dát väčšieho objemu, ale nemyslím poštu
"...myslis odosielanie neda sa mi taky mail poslat na hociaku adresu, bez ohladu na adresata."
Trošku uprav vetu
Neskúšaj Yahoo!, ale skús pobox, freemail, zoznam - je ich neúrekom
Aké máš vlastne nastavené zabezpečenie?????
" gmail je iný "
Neviem, koho máš poskytovateľa služby a koho v práci. Tam niekde by si mal hľadať problém
Mne napr. spojenie cez PCMCIA kartu nejde vypnúť, ani samozrejme bezpečne odpojiť, riešim to pomocným softom.
Máš asi modem, alebo PCMCIA kartu.