existuje pod linuxom nieco, co skryje moju IP adresu, resp. by som potreboval, aby si tvarila ze som na slovensku, aj ked som v uk. potreboval by som to, pretoze stv2 bude davat live hokej, ale iba pre ludi na slovensku (neviem kto na slovensku bude pozerat hokej cez net, ked snad kazdy xyta stv2). ip adresy z vonka to ale nepusti, to je hlavny dovod.
akakolvek rada, prip. system potesi, aj keby som si mal hned nainstalovat solaris alebo ms-dos 6.2 :)
co znamena ta prva moznost - verejny proxy a ako na to?
neviem toho sice vela o verejnyx proxy serverox, ale myslel som, ze to nebude take jednoduxe, to by to potom asi kazdeho napadlo a boli by toho plne fora a nemusel by som sa na to pracne vypytovat :)
ta moznost prenajatia proxy sluzby, neznie tak zle, ani som nevedel ze take nieco existuje. zalezi uz len od toho, kolko taka srandicka stoji a ci sa mi to podari zohnat v nejakej firme, nespominam si, ze by to ponukala firma od ktorej mam hosting ja. nemas nejaky tip?
takze bude jednoduchsie pouzit digisat ako som uz pisal. ak si v anglicku, tak si tych par libier zarobis velmo rychlo.
ked nic ine, tak na stranke hokejovej federacie je odkaz, kde sa da kupit stream jednotlivyx zapasov (od 2.5 eur, tusim), sledovanie jedneho muzstva (20 eur) alebo cely sampionat (40 eur). nakoniec, od stvrt finale uz zrejme aj cesi budu davat vsetky zapasy na ct2 alebo ct4.
kazdopadne som sa zase dnes dozvedel o niecom o com som vela nevedel, takze to svoj ciel splnilo. Diky za tipy.
"www.onlineTV1.us" je tam poplatok cca £12 na mesiac tak ked sa ty to nezda vela tak to skus,je tam jednoducha regg...
ale nato prides. Ja som si to dal tiez len kvoli MS inac by som si to urcite nedaval zatim ....