Prečo ste prešli na Linux?
Keď tak rozmýšľam, hnacím motorom bola moja zvedavosť vyskúšať nové veci a čiastočne sa odlíšiť od Windows majority. Samozrejme že som chcel mať maximálne zabezpečený a stabilný systém. A tak postupne som skončil na single Linuxe.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
teras us tidem ties single a dajake problemy ktore by ma nutily prejst na win nemam.. obcas samozrejme do mna najde nerva ze to alebo ono nemozem spravit alebo mi to trva vecnost kym to rozchodim ale aspon sa stale nieco deje .. :-)
Win sa mi zdal ako stereotyp.. vsetko spravim na par klikov a neriesim nic.. hrajem PC hry,pozeram filmy a hlupnem pri tom :-) (len obrazne povedane) :-)
..dufam ze som sa tym nedotkol nikoho na tomto webe
neviem
a navyse to bola spravna odpoved. evilenko vysiel len v jednej jazykovej mutacii a ani vlastnik prav nevie ci sa mu oplati investovat aspon do titulkov.
Inak mám starý dom, a mám aj telku a dvd prehrávač :-D
A horory podľa skutočných udalostí sú tiež dosť zaujímavé.
Ale to určite nie je všetko :P.
Momentálne však vládne monitoru a obrazovke väčšinou Prison Break a Lost.....a Champions League a MS 2007 :P.
A ešte chcem pozrieť aj Gól 1, 2 môžu to byť celkom zaujímavé filmy pre tých, čo majú radi futbal, ale nielen pre nich ;).
kto vie ocenit vytvory H.R. Gigera, Picassovu Guernicu a Munchov Skrik urcite nebude tymito filmami sklamany
knihy od Dicka, Douglasa Adamsa, poviedky od E.A. Poe, Orwell, Heinlein, Simak, trochu Sartre, Solzenicyn, Heller (Hlava XXII) a dalsi...
a neznasam sfilmovaneho Blade Runnera (Do Androids Dream Of An Electric Sheep?), je to odpad...
A ešte ma napadlo, že sa mi páči animovaná séria, ktorá má podľa mňa fakt niečo do seba a aj hĺbku. Final Fantasy.
Fahrenheit 451 si chcem uz nejaku dobu precitat, raz sa snad dockam :)
Hlavný dôvod bola zvedavosť a stabilný systém bez vírusov a spywaru
A vôbec to neľutujem
Chcieť odo mňa nejaké zložité veci okolo počítačov je ako chcieť od chromého, aby zabehol maratón, alebo od hluchého, aby spieval (skrátka na počítače mi chýba talent), ale aj keď som len také linuxácke embryo, rastiem a vyvíjam sa...
===========> Na linux som presiel zo zvedavosti.
linux je peklo len pre tych co ho nepoznaju
Linux pouzivam odkedy mam pc (rok 2004). Odzaciatku mam linux, dovod neznamy ;). Najskor to bol mandrake 9.2, potom ked t-com zaviedol rodinny internet som si konecne mohol dovolit zacat instalovat gentoo pomocou 56kbit/s. Vyzera, ze za par mesiacov to konecne doinstalujem, zatial som nestihal pretoze aktualizacie vychadzaju priliz casto na to aby to mohlo preliezt mojou linkou. Za par mesiacov vraj bude konecne DSL tak to snad doinstalujem ;)
+1 :-)
a nase zienky si casto vzdychnu UX (citaj 'uch') pri hrabani sena,
tak sa mi vzhladom na narodny a mozno aj nejaky iny kontext zdalo vhodne...
ale nie, SRANDUJEM... bola to stastna nahoda a nelutujem a snad ani neolutujem...