INSTALACIA
Chcem si nainstalovat linx kubuntu ten najnovsi
Spravil som si particiu, napalil obraz na CD a pustil bootovanie. Nieco sa porobilo a potom zostala len cierna obrazovka na ktoru sa da pisat. Pisal som ale nerobilo to nic tak som stlacil Alt + F4 a zobrazila sa ina cierna obrazovka, na ktoru ked som pisal tak to uz robilo prikazy. V com je chyba? v grafike? mam ATI Radeon X1300.
DIky
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
(presnejsie sa stalo to ze sa nacitavalo cdcko, asi tak na 3/4 to zastalo, cakal som asi 2 minutky a potom to spustilo ciernu obrazovku) Vyriesil som to tak ,ze som siel do obchodu, kupil si CD-RW a napaloval dookola az kym neslo, a az potom som pochopil preco nejde.. :D Robil som zasadnu chybu, iso file som natiahol cez daemon tools ako image cd, a potom som napaloval tak, ze som dal kopirovat cd, a vybral som disk kde mam natiahnute iso a cdromku... Nikdy mi to tymto sposobom neslo :D Pri napalovani je dobre este kontrolovat MD5sum ktory mas pri iso fajle, ten to isti... Sice ja som nikdy nekontroloval. Neviem preco ale Linuxy ktore napalujem teraz idu vzdy :D
a v tom bootovani som dat skontrolovat CD a nenaslo chybu. NEbude chyba v grafike?