Beryl + slaby PC
RAM: 256MB; CPU: 1.7GHz; Grafika: Nvidia GeForce FX 5200 (128MB); GNOME; Ubuntu
Videl som niektore videa a bolo to tak brutalne rychle a bez sekania, na tej istej zostave ako mam ja, len CPU bolo 1.4GHz mam pocit.
Dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
P.S. ale POZOR ja ma ATI. U nvidie neviem ako to bude. Ale tu je mensi navod ako to ma vypadat pre obe karty ::
P.P.S. upravou startovacieho skriptu mi to ide perfektne! Pouzivam XGL + Compiz...kedze mi nejde AIXGL...compiz je menej narocnejsi nez beryl ;) zato vsak nema vsetky efekty, co ma beryl...
P.S. ale POZOR ja ma ATI. U nvidie neviem ako to bude. Ale tu je mensi navod ako to ma vypadat pre obe karty ::
P.P.S. upravou startovacieho skriptu mi to ide perfektne! Pouzivam XGL + Compiz...kedze mi nejde AIXGL...compiz je menej narocnejsi nez beryl ;) zato vsak nema vsetky efekty, co ma beryl...
Dokonca v compizovi (XGL) am glxgears cca 2000 FPS...viac nez v standardnom sedeni..
A co mam spravit po spusteni compizu? stale mi to zobrazi bielu obrazovku a nic nemozem robit...
A compiz nema nic ako je kocka?
No ked budem vediet kde mam hodit ten sh skript tak skusim beryl a potom ti poviem :P
Takze mam do /etc/gdm/gdm.conf hodit toto? REstartovat Xserver a prihlasit sa a pustit beryl?
instaloval si beryl podla TOTHTO? Ak ano, tak spustaci skript sa u teba nachadza v :: A dalej tvoje GDM ktore obsahuje (az obsahuje) novu polozku XGL ako session..okrem ineho aj GNOME a este nejake ine..tak sa nachadza ten subor v :: a obsahuje ::
Ty ak chces zvysit vykon, tak budes upravovat ten prvy menovany subor..skus tam rachnut moj skript...(do /usr/bin/startxgl).
---A co mam spravit po spusteni compizu? stale mi to zobrazi bielu obrazovku a nic nemozem robit... ---
toto sa stava skoro vsade...riesenim je asi uprava xorg.conf s pouzitim "TEXTURE FROM PIXMAP"...INFO TU..kockou otacat asi ide...cize mas stale nahodeny beryl :D tak vtedy treba do sedenia upravit startovaci parameter...nestartuj cez ale a dopln dalsiu polozku cize beryl ti budu spustat dva skripty
---A compiz nema nic ako je kocka?---
samozrejme ze ma, ale musi sa to nastavit potom dodatocne..lebo hned od zakladu tam mas IBA okrasy okien. Treba tam doinstalovat nejaky editor pre compiz...
Srat na to...
Podruhe:
Chcel by som podakovat freehostingovej spolocnosti ktora ma moznost rovno zo stranky moznost uploadu a tak som si mohol preniest xorg.conf a gdm.conf z liveCD do mojho systemu, aby som tam stare nahradil...
Neviem preco nedali na liveCD ubuntu take nieco ako gnome commander :(
Ak by niekto potreboval zakladny xorg.conf a gdm.conf, tu su odkazy kde som to pred chvilkou nahodil:
http://www.ubuntuxorg.web2001.cz/gdm.conf
http://www.ubuntuxorg.web2001.cz/xorg.conf
Prajem pekny den