nahral som si na disk c.2 suse , potom som po kompletnej instalacii pripojil disk c.1 s windowsom , nasledkom toho sa neviem dostat do linuxu , pise kernel panic... nechcel som mat ziaden loader zavedeny iba prepinat v biose prioritu diskov a takto startovat win alebo linux, po odpojeni disku c.1 ide linux bez problemu. win sa nastartuje samozrejme s oboma diskami, ako inac. predtym som sem tam mal suse 9.1 9.2 a nespominam si aby nieco podobne sa stalo. stale som instaloval oddelene suse aj windows bez bootmanagerov. zachranny rezim skonci identickou hlaskou. nechcem ale preinstalovavat linux s oboma diskami. potrebujem ich mat oddelene nezavysle na sebe. pise sa tam nieco v zmysle "device is busy..." nejaka sikovna rada sa najde ?
Ja som inštaloval Linux podobne (nainštaloval som bootloader na HDD s Linuxom, Win HDD zostal neporušený) a prepínam to tiež cez BIOS.
nabootuj nejake live disrto a zmen to.
Keď som písal (chcel som len uviesť veci na pravú mieru), tvoj príspevok som ešte nevidel...a tú zmenu v grub.conf (alebo menu.lst) chápem ;).