Problém s načítaním linuxu
http://img522.imageshack.us/img522/4870/dsc01005hj0.jpg
a ďalej sa už nepohne. To isté sa mi deje aj pri recovery móde. Neviete, čo s tým?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Problém s načítaním linuxu 14.05.2007 | 16:49ubu Návštevníkak sa smiem spytat ,co si s linuxom robil? To je prve spustenie linuxu ,alebo uz to islo dotraz spustit bez problemov? Takato chyba tusim casto vznika pri kompilacii jadra.
-
Re: Problém s načítaním linuxu 14.05.2007 | 16:54Tommy Angelo Používateľano je moznost, ze si zle skompiloval jadro. Ale je tu este jedna moznost a to ze cesta ku kernelu alebo jeho zavadzacu nie je spravan...skus cez live-ko pozriet GRUB ci je v poriadku. Toto sa ti stalo hned po nainstalovani Ubuntu?
-
Re: Problém s načítaním linuxu 14.05.2007 | 17:05RE: NávštevníkToto Ubuntu používam už 4 mesiace a jadro som vôbec nekompiloval. Mohlo by to byť tým GRUB-om lebo mám dualboot a v tom súbore som zakomentovával predchádzajúce verzie Ubuntu. Vyskúšam to a ak by to nešlo tak ešte napíšem.
-
-
Re: Problém s načítaním linuxu 14.05.2007 | 17:50borg Fedora Administrátornezname alebo zle parametre pre jadro?
-