eshop
objednal som si vo vasom eshope 2ks triciek asi pred 2-3 tyzdnami a este mi nic neprislo.Ako to je mozne?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: eshop 18.05.2007 | 19:44Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorcaka sa cca 10-12 dni len na dodanie triciek od dodavatela ak sa nemylim a dopyt je vysoky, plus pripocitaj tyzden cestu nasou postou ... a keby si uviedol nick, vedeli by sme ti viac povedat ;-)Moja strana | Blog
-
Re: eshop 18.05.2007 | 19:49Marek Uhliar Ubuntu 8.04 Používateľnie si sam aj ja cakam zo 2-3 tyzdne :( neviem sa dockat
-
Re: eshop 18.05.2007 | 20:04-.-.-.-.- Návštevníkobjednal som si GENTOO a UBUNTU tricko , bolo pisane ze je na sklade tak neviem ;-)
-
Re: eshop 18.05.2007 | 21:04Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorkukni si moj jabber ID a daj mi vediet pod akym menom ta mam hladat v shope .. inak ti nepomozeme ...Moja strana | Blog
-
Re: eshop 18.05.2007 | 22:01Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorposli mi prosim mail, dakujemDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
Re: eshop 18.05.2007 | 21:58Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorposlane tento utorok, takze uz by malo byt na mieste...Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
Re: eshop 18.05.2007 | 20:15shopper Návštevníkja mam s e-shopom linuxos.sk dobre skusenosti s ochotou riesit pripadne problemy s objednavkou. len v pripade ze mate s objednavkou problem tak to mailujte alebo inak (jabber...) osobne oznamte adminom linuxos a oni to vyriesia, niekedy to chce trocha trpezlivosti, pripadne sa mohla stat nejaka nezrovnalost... :-) :-)
-
Re: eshop 18.05.2007 | 20:53kiki Návštevníksuper, prave mi prišli kubuntu, idem na pivko, kamosi odpadnu
-
-