FIREFOX
stiahol som si mozillu 2.0 ako balik tag.bz ale neviem ako ju teraz nainstalujem.je to mozne?lebo teraz ju viem spustit ale ju fyzicky nemam nainstalovanu.dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: FIREFOX 25.05.2007 | 20:47Martin NávštevníkNenapísal si, akú máš distribúciu. Skús radšej rpm- alebo deb-balíček, nájdeš cez google. Potom si ju poslovenčíš tak, že si jednoducho jazykový balíček stiahneš z mozilla.sk na plochu, otvoríš firefox-2.0 na pol obrazovky a myšou ten jazykový balíček pretiahneš na otvorený firefox-2.0. Po reštarte na Teba firefox prehovorí slovensky.
-
Re: FIREFOX 25.05.2007 | 20:53Predrag NávštevníkUz som to vyriesil nasiel som na internete Swiftfox.myslim si ze je to lepsie ako mozilla prehrava to aj flash pre 64bit procesori
-
Re: FIREFOX 25.05.2007 | 21:35srigi PoužívateľKed stiahnes Firefox z homepage mozilly, dostanes presne ako si pisal iba zabalenu binarku, ktora ide spustit priamo z adresara. Ak kces mat Firefox korektne nainstalovany, musis nazriet do repozitarov. A ak sa ti nepaci, ze v repozitaroch nie je aktualna verzia, musis zvolit distro s rychlejsim vyvojovym cyklom (alebo najst backporty v deb-based distre).
-
-
-