Nedavno som upgradoval na UBUNTU 7.04 z verzie 6.10. Vsetko funguje v pohode ako pred tym (niektore veci aj lepsie), az na pristup k SAMBA shares na file serveri. Primountovat sa zdielane adresare daju, citanie z nich funguje bez problemov, ale zapis suborov ide strasne pomaly - cca 30 kB/s. Na serveri som nic nemenil a vsetky ostatne PC v sieti nemaju so serverom ziaden problem, takze predpokladam, ze je problem na mojom notebooku. Sietovka vyzera byt OK, lebo pri inych sluzbach sa sprava normalne.
Stretli ste sa niekto s takymto problemom? Viete poradit z ktoreho konca zacat pri hladani riesenia tohoto problemu?
skus nam povedat ako ti to islo predtym a ako je vykonny dany disk a radic..
Proste je tam nejaky problem. Potrebujem dosiahnut povodny stav aby sa mi OO spreadseet neukladal na zdielany disk 3 minuty namiesto niekolkych desatin sekund.
Nepotrebujem dosahovat hranicne rychlosti sietoveho spojenia, radicov alebo diskov. Dnes som skusal ci nie je nejaky vseobecnejsi problem so sietovkou a skusil som na ten isty samba server nahrat subor cez scp a islo to rychlostou 2,7 MB/s takze predpokladma, ze problem bude v sambe.