mplayer
mam problem z mplayerom pomozte mi ho vyriesit
ked chcem akykolvek video subor v gui mplayeri tak mi to vyhodi takuto hlasku: mplayer fatal error opening/initializing the selected video_out (-vo) device skusal som nastavovat preferences>video no nic nepomohlo hlaska sa zobrazuje stale no ked spustim mplayer z konzoly tak vsetko ide ako ma
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Skus ci ti nepomoze, ak prepises v ~/.mplayer/gui.conf polozku vo_driver na nieco ine,vhodnejsie.
Pre zoznam moznych driverov mozes skusit mplayer -vo help.
Dufam ze pomoze..
vravel niekto nieco o komforte?
:libcaca je lepsia volba.
flame? subjektivny nazor si dokaze vytvorit kazdy sam.
no offense :)
ked ste tu tak o tom zacal az ste mi spravili chut vyskusat...ale asi ich budem musiet nainstalovat lebo ich asi nemam resp neviem ci ich mam
medzi akcelerovane vystupy patri gl, gl2 (ak ma uzivatel pravo na opengl/3d akceleraciu), vidix aj s jeho variantami (ak ma uzivatel nainstalovane ovladace ktore to podporuju a aj taku kartu, dga a podobne. ale ako uz bolo povedane, tak najlepsie je spustit :
mplayer -vo help
a vyskusat ktory vystup bude najviac vyhovovoat. ich kvalita sa meni kartu od karty a ovladac od ovladaca. nezavisle od operacneho systemu alebo nebodaj od prehravaca multimedii.
PS.: ak to clovek meni v grafickej nadstavbe (myslim ze sa jedna o gmplayer), tak je obcas potrebne ulozit konfiguraciu a restartnut program. holt, tento program nebol primarne vyvijany na klikanie ale na prehravanie.
DAKUJEM VSETKYM ZA POMOC