virtualbox data export
mam virtualbox 1.4.0 ktorý ma v menu share folders ale ked dam nieco zdielat vobec to tam nevidim a neviem to otvorit ani ked pustim virtualbox pod windowsom
pls help mam vytvorenu kompletnu web stranku ale neviem ju okopirovat a exportovat
nepiste ze mam pouzivat linux alternativy atd. ale rieste ako mam dostat data z virtualboxu a aj do neho(zatial som data do virtualboxu daval pomocou DVD obrazov a mountnutim mechaniky)
dalej ale este neviem, sam to teraz robim prvy krat, odporucam user manual k virtualboxu na strankach innotek.com, tam to mas najpresnejsie
doplnim ze guest addons mam nainstalovane ale nieco podobne ako som videl u kamosa za z virualneho okna pretiahnem subor do guest PC (robil pod vmware) mi nejde
a nechcem prejst na vmware lebo je plateny a player mi nestaci
skusal som aj dat simulovat siet (lokalnu) ale potomm ked pustim ten virtualny win tak zamrzne pri nacitavani siete
s názvom "Shared Folders". Tam pridáš nejaký adresár na zdieľanie najlepšie s tvojho domáceho adresára. Bude žiadať cestu a názov. Spustite XP a v Príkazovom riadku zadajte:
net use x: \\vboxsvr\work
kde x: je písmeno, aké chcete prideliť zdieľanému adresáru
a work je práve ten názov adresára.
nuz ja mam stymto maly problemik.
Vytvoril som si v Ubuntu zlozku v /home/public. Do virtualboxu som nainstaloval Win XP a dal som zdielat v Machine folders aj Transient folders tento priecinok /home/public.
Ked som potom vo Win XP v prikazovom riadku zadal net use x: \\vboxsvr\public, tak mi to vypisalo chybu ze :
System error 53 has occurred.
The network path was not found.
Co musim spravit ?
Ešte raz diky =)
a aj to drag n´ drop tam len povolit ttreba ale teraz nvm jedno z tohto ide len na windowsowom wm-ku
v URL zmenit
forum na forum_pridaj_odpoved
a kua vono to ide...je to bug