*buntu bez netu?
skusal som to najprv tak ze som si na comp s netom nahodil rovnaky typ distribucie (napr pre 32bit x86) a tam som nainstaloval tie baliki a potom som si preniesol /var/apt/cache a /var/lib/apt/lists no bohuzal aj ked sa zdivohol pocet dostupnych balikov v synaptics o cosi viac tak mi necelo brat baliky z inych casti repozitarov ako boli nastavenee po instalacii (su to tusim main a restricted). tak som ich skusil zaskrtnut no nepomohlo to.
Tak ma napada ze ci nahodou zaskrtnutie balikov v tej utilitke Software sources nerobi aj cosi ine len ako ako to ze prepise sources.list (tusim tak sa vola) a postahuje *.list subory. a to nieco zrejme na beznetovom kompe nespravilo.
Hodilo by sa trochu pomoci. som bezny uzivatel (lama) a o dpkg, apt-get a synaptics nic neviem.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
specialne si pozru druhu polovicu stranky
staci si na inom pocitaci nainstalovat cokolvek pouzivas, a pridavne aplikacie si pridas na CD/DVD pomocou programu aptoncd, ktory Ti urobi zo vsetkeho mozneho potom .iso subor
CD/DVD potom pridas cez synaptic alebo cez:
sudo apt-cdrom add
/var/cache/apt/archives/
napríklad do$HOME/LocalDebs/debs/
a vytvor si lokálny repozitár. Vytvoríš zoznam balíkov a celý priečinokLocalDebs
s vytvoreným zoznamom balíkov prenes do PC bez netu. Pridaj podľa návodu repozitár do sources.list a aktualizuj. Môžeš inštalovať bez netu.