Dobry den. Chcel by som sa s vami poradit. Ide mi o to ze v programovani som trosku zbehly a nic mi nerobi problem sa doucit. Chcem spravit program, ktory pobezi pod debianom. Ide o to ze by bol matersky pocitac v kaviarni ktory by volil ktory pocitac ma aky limit, mohol by hociktory pocitac bloknut a napriklad v strede monitora by mu ukazovalo hore takym malym kolko casu mu este ostava do vyprsania limitu ( podla toho kolko si zaplatil ) to by tam zadal administrator. Ine pocitace by bezali pod Windowsom aby mohli uzivatelia hrat svoje oblubene hry atp. bez obmadzenia. Dal by sa taky program spravit graficky, najlepsie cez Python s Qt kniznicou alebo cez C popripade C++ ? Tymto jazykom ako tak chapem a teoreticky by som to s velkymi problemami za rok mohol dokoncit. Chcel by som ten program spravit tak ze bude mu ukazovat ktore pocitace ma zapojene, ktore su volne, aky ma limit a tak... V tom okne by offline pocitac bol tmavy, online by svietil plus pod tym obrazkom by bol status... Je to asi zlozite no.. Program budem davat zadarmo urcite, ked nejaky program bude, tak ho budem davat zadarmo :D Chcel by som vediet ci by to niekto z kosic nechcel robit so mnou vo volnom case samozrejme, pretoze odmena za to bude len dobry pocit. A v com by som to mal programovat.. Rozmyslam ci by na to nebolo najlepsie c alebo c++, no PyQt je velmi dobre graficky vyriesene. Prosim rady typy navrhy diky :D o reprezentaciu nebude nutne bojovat - pomocou skoly program zvyraznim po celom slovensku
There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
to keby som vedel, tak to robim.
najlepsie cez Python s Qt kniznicou alebo cez C popripade C++ ? Tymto jazykom ako tak chapem a teoreticky
tak preco hned sietova app? Viem ze tebe sa hodi (asi Ta oslovil nejaky majitel netcafe), ale podla toho tvojho vyroku by som zacal nejakymi offline app.
Hmm co by to mohlo byt, napr. skus na zaciatok napisat XML parser. Ale to byt iba moje hodnotenie, co si o tom myslim.
ale osobne sa mi skor nepaci, ze chce robit okienka :)
http://www.vadium.sk/portal/?fJBPaNJJLQPEo2Mgeyk01ALHXcOrlf9EdrV2H2WBgIE%3D
Je to programovane v C :)) a bezi to na linuxe a obsluhuje to win stroje :))
zopar programikov (lartc, trickle) pod linuxom je ale moc sa mi s nimi nedari skamaratit