Dobry den. Prave som na windowse co ma dost sere... ide o to ze automaticka aktualizacia systemu mi zapricinila nefunkcnost Xorgu a GRUBU tak som sa mierne nasral. Nechal som to tak povedal som si ze na tomto pocitaci uz budem len na windowse pokial si neposkladam vlastny pocitac ( co bude tak do 2-3 mesiacov ). Ale dnes som to uz nevydrzal tak reku idem upgrejdnut verziu z edgy na fiesty fawn, ze co to spravi.. idem do recovery mode, dam apt-get dist-upgrade jejda, ziadna novsia verzia nieje, zeby som uz 7.04 mal?? V grube ktory mi po aktualizacii mam ze mam 6.10 tak je to divne, dobre idem dalej, StartX, jejda, chyba?? Fasa... Tak som si skocil Xorg log na desktop a siel na windows, ze to skopcim cez cracknutu verziu Captain Nemo ktory je pre spravu NTFS a EXT2/3 partisien... Skopcim z desktopu na windowsacke Déčko. aspon ze to slo otvorit v poznamkovom bloku. Dole je chyba.
Co to ako ma znamenat? To no screens found... Ak chete mozem tu skopirovat aj xorg.conf
aha vidim tam este dalsiu chybu ze (EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA kernel module! Please ensure) ... toto je zas co?
DAVAM TO DO DALSIEHO PRISPEVKU, zevraj len 5000 znakov je povolenych :D
There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
ja som nevedel že prestali vyrábať
ntfs-3g
.:Co to ako ma znamenat? To no screens found...
to akože má znamenať že sa nepodarilo inicializovať ani jednu obrazovku, to je dôsledok chyby ktorú máš nižšie.
:(EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA kernel module! Please ensure) ... toto je zas co?
no to je to ze sa ti asi nainstaloval novy kernel a v nom nemas ovladac od nvidie. skus ho preinstalirovat.