strih videa a synchronizácia zvuku
Mám záznam vo formáte .mov aj so zvukom, zvuk je však nekvalitný. Súčasne s týmto záznamom však bol robený záznam smerovým mikrofónom, ktorý je rádovo kvalitnejší. Takže potrebujem zosynchronizovať (nahradiť) pôvodný nekvalitný zvuk zvukom kvalitným a to aby išiel synchrónne k obrazu. Ďalej potrebujem celý záznam zosvetliť (pridať jas) a vystrihať z neho niektoré časti. Predstavujem si to tak, že najprv nahradím pôvodný zvuk novým, potom zvýšim jas ceého záznamu a nakoniec z neho (už upraveného) vystrihám zaujímavé časti.
Nepotrebujem v tom programe nejaké kraviny ako napríklad nejaké efekty a tak. Ide mi len o to, čo som tu napísal a aby to bolo grafické. Poraďte mi, aký progra, by sa na to dal použiť, skúšal som cinerella, kino, live, niektoré padalo, iné zamŕzalo a tak.
Ďakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
pravdepodobne budes mat aj win v dualboote tak to sprav tam alebo cez virtual PC
z tych linuxovych programov by som vybral cinerellu ale s tou mam minimum skusenosti takze neviem ci bude dostatocne pouzitelna, ale najskor by to malo ist na vsetkych
efekt ovladania jasu/kontrastu je dost bezny a zamutovat jednu stopu a pridat zvuk do druhej tiez pojde
sice neviem ake kvalitne je video a aku kvalitu ocakavas ako vyslednu ale ak sa rozhodnes pre tuto volbu viac ako 2(mov→avi→exportvidea) konverzie nerob !!
ale uznavam mohlo by to pomoct