je to mozne?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: je to mozne? 14.08.2007 | 15:25Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorJe, pri niektorých notebookoch sa to stáva.Chat
-
Re: je to mozne? 14.08.2007 | 15:29Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorale vada je na strane vyrobcu HW ...Moja strana | Blog
-
-
Re: je to mozne? 14.08.2007 | 15:34Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorEšte dodám, že to isté sa môže stať aj vo win. Ak je chladenie ovládané len softwarovo a win náhodou zamrzne a nezapne chladenie môžu byť dôsledky rovnaké ako v lin.Chat
-
Re: je to mozne? 14.08.2007 | 17:05Misko Kripel slackware PoužívateľAno. Nainstaloval som Slackware 11.0 na kamosov notbuk, vsetko v pohode slapalo. Daco som chcel doinstalovat dal som kompilovat nejaky vacsi projekt a zrazu hang. Kompletne zamrzol. Tvrdy restart, ide. Znova som dal kompilovat znova zamrzol. Reku co je, dal som: cat /proc/acpi/thermal_zone/TZ[1-3]/temperature, vypisalo file not found. Proste v default kerneli slacku nebolo acpi takze ventilator sa nerozbehol. Po vymene kernelu uz vsetko ok, aj acpi.asdf
-