Gnome Desktop
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Gnome Desktop 15.08.2007 | 15:19Dare_devil Debian, OpenSuse Používateľteraz niesom na linuxe kvoli docasnej indispozicii Xorgu ( paci sa mi ked rozpravam ako vzdelanec :D ) ale niekde v nastaveni GDM by to malo byt, mam pocit ze Sprava, neviem co a Prihlasovacia obrazovka, ak to mas po cesky nemal by to byt problem, najdes to na 100%There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Gnome Desktop 15.08.2007 | 20:124biddenfruit NávštevníkVdaka uz som tu farbu zmenil. Teraz je prechod farieb z GDM do GNOME ovela krajsi :) ale idealne by bolo nanutit tam nejaky obrazok ;) Nevel by niekto ako nato?
-
Re: Gnome Desktop 16.08.2007 | 14:23Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľKed pouzivas na linuxe len jedneho uzivatela ( okrem roota ) tak by si si kludne mohol zapnut automaticke prihlasenie... neuvidis ziadnu farbu ked sa nemylim ;D a ktomu sa nemusis pri kazdom starte kakat s prihlasovanim a zadavanim hesla atp...There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: Gnome Desktop 16.08.2007 | 18:5413th. Mandriva 2008 PoužívateľTa farba sa da menit tam kde si menil GDM temu. Ja mam napriklad vsetko modre, GDM temu, farbu po prihlaseni, cez splash, az po tapetu.
-
Re: Gnome Desktop 16.08.2007 | 22:144biddenfruit NávštevníkDakujem za rady. Farba je zmenena na prijatelnu a to mi staci. Dakujem :)
-
Re: Gnome Desktop 16.08.2007 | 23:57Tommy Angelo Používateľked hodis ciernu farbu, tak to ma dobry efekt a netaha to tak moc ôči :)
-
-
-
-
-
-