asi ma odstrelite
mam internet ale mam cederomku taku staru ze to nevie napalovat. ludia v okoli nemaju net a ak hej tak nie taky s ktorymi si mam co povedat a kupovat to nechcem lebo este neviem ci sa mi to bude pacit
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
mna zas napadlo pozicat si napalovacku od niekoho, alebo hodit iso linuxu na usb klucik a kamarata to vypalit...
alebo kupit novy pocitac s predinstalovanym linuxom :D :D :D
Mozes si dat poslat Ubuntu cez Ship-it, ked nechces ty napalovat, len to chvilu potrva.
Viem, ze aj na Slovensku nieco take bolo, ze ti dobrovolnik napali a posle alebo donesie za minimalnu sumu (napr. media), ale neviem uz, aka stranka to bola.
Alebo povedz skade si a mozno sa dohodnes aj s niekym tu na tomto fore.
Popripade ked chces vynechat CD uplne mozes skusit tento Debian installer pre Win.
Len pre budúcnosť použi výstižnejší predmet (pomôže to ostatným ľuďom z rovnakým problémom/otázkov, aby sa nepýtali dva krát to isté)
"operační systém SuSE LINUX 7.2 /ehm......staršie/ Live Eval CZ a takisto "Mandrake 8.2" atď.
osobne by som so SuSE nezačínal....
btw cena cedecka je pod 10 korun asi v kazdom obchode...
inac <a href="http://www.linuxos.sk/eshop/kategoria/50/index.html">
Distribúcie - Eshop</a>
no, vzhľadom na to že sa nikomu nechcelo investovať do výmeny jediného komponentu ktorého cena je v pomere k celému počítaču relatívne malá, tak by si asi mohol povedať niečo o tvojej zostave. Možno sa jedná o niečo kde by sa lepšie cítilo xbuntu, DSL linux alebo puppy linux.
PS.: starý komp nie je hamba, ja ich mám niekoľko a som s nimi vrcholne spokojný. ale možno som si len zle typol a tebe sa pokazila na novom stroji vypalovačka a teraz máš len dočasné riešenie :-)