Zdravím všetkých.. rád by som sa spýtal, ako by som sa mohol dostať po distribúciu Red Hat Linux 9. Využívam momentálne Rýchly internet pod WinXP. Mám nejaké malé skúsenosti s Mandriva Linuxom a chcel by som trvale prejsť na Linux a využívať Rýchly internet aj naďalej, ale tento ide korektne bez úprav iba pod Red Hat Linux 9 (také mám info). K presnejším informáciám som sa nikde nemohol dopátrať. Vedel by mi prosím niekto poradiť ako túto distribúciu zohnať, prípadne, ak by mal niekto skúsenosti s tým, či Rýchly internet pôjde bez problému aj pod inou distribúciou? Ďakujem
pokiaľ dodávateľ deklaruje funkčnosť s dodanými komponentami, tak nech to aj predvedie. Je totižto dosť možné že je daný model vadný. Tak skús nech to predvedú alebo to daj na reklamáciu.
Vyber si distribuciu ktoru chces skusit, napr. Ubuntu (ktore si aj skusal) a napis sem co ti to pri instalacii vypise. Pri instalovani sa daju menit niektore parametre co by ti mohlo pomoct.
Precitaj si skusenosti inych ludi na tejto stranke www.linux-on-laptops.com/acer.html
Ako sa ut uz spominalo, povedali ti RH lebo to neskusali nikde inde