aku mate rychlost netu?
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 7404.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 925.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
som z tt a moj provider je peem slovakia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
3. ročník Bratislava OpenCamp sa uskutoční 5. 4. 2025
Po covidových rokoch a ďalších prekážkach je pred nami tretí ročník, ktorý sa uskutoční v apríli 2025 na FIIT STU v Bratislave. Prvý aj druhý ročník konferencie sa tešil účasti okolo 300 ľudí, veríme že tretí ročník bude ešte lákavejší.
Zdroj: Bratislava OpenCamp
Aj v roku 2025 sa v Bruseli uskutoční podujatie "Free and Open source Software Developers’ European Meeting" (FOSDEM). Viac na jeho stránkach.
Zdroj: https://fosdem.org/2025/
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
ja viem, som looser :(
inak sef imafexu presiel z win xp na xubuntu - a 3x hadaj kto mu robil prednasku :)
a vraj niekomu vypisuju a odpajaju od netu ze vraj maju virus aj ked maju linux
ale tak toto je forum o linuxe, pokecajme tam cez postu radsej. cus...
:))) Som ani nevedel ze mam taky rychly net :P
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 238,8 kB/s ( 1910 kbps )
ale pri emerge a stahovani filmov, mp3 cez google musim obmedzovat rychlost, aby som ostatnych userov neobmedzoval.
iptables
UTFG :P
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 480.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 60.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
v kazdom pripade k teme:
doma: 10m/10m
v podnajme: 4096k/512k
mobilny: orange 3g (realne tak do 50KB/s, up nestoji za rec)
nepoznate nejaky server na 1gb linke, z ktoreho by sa dalo testovat wgetom?
Orange GPRS
---------pod T-com-om bezim...............vlastne ako tak pozeram sa plazim:-)))))
no comment...
btw kofolu nepijem, kofola je odpad
moju odpoved si nevsimaj, toto je magicky topic, sem moze kazdy odpovedat kde sa mu uraci
btw tonic's good :p
nextra
T-com
jdu blejt
bieda...
btw> ISP Minet Slovakia
http://www.speedtest.net/result/271895925.png
GeCom Michalovce
http://www.gecom.sk
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2708.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 338.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Flarion t-mobile
UPC Triple play - Chello Light s double upload (pre neznalych UPC pomerov ma program 4096/768)
provider je condornet
Amitel
flarion
.
a uuuuuuuuplne mi to staci; kedze uz davnejsie nemam windows, tak cracknute hry netaham ;)
poskytovatel = T-com
Ide o to že 1 Byte (B) = 8 bit (b).
a sťahovanie závisí od hostingu stránky. Necuduj sa že ti ukazuje podpriemerne hodnoty. To je normalka...
Wifi na hoteli v Mnichove. Doma to bude ale asi daco podobne :-)
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 15883.3 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 1985.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
vyhodenie tagu TABLE je vcelku dobrý počin ktorý zvýši bezpečnosť.
Rýchlosť prijímania dát (download) : 5508 kB/s ( 44,1 Mbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 4843 kB/s ( 38,7 Mbps )
www.dsl.sk
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 6955.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 869.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
www.zive.sk
Download
rýchlosť: 10 407 kb/s (1 300,8 kB/s)
Upload:
rychlosť: 7 011 kb/s (876,4 kB/s)
www.dsl.cz
Rychlost připojení k internetu: 6,118 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 783,1 kByte/s
celkom odchylky tak neviem komu mam verit
T-com DSL -1,5 Mbit flat (testovane na modeme microcom ad2622, na routri ide aj rychlejsie))
celkom sa da... len teraz je to este dost vytazene... :-D
T-Com
NMnV - Onet s.r.o www.onet.sk
roburnet :>
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 12880.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 1610.0 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
extel (www.extel.sk) [ ONLY KOŠICE! miestny sidliskovy internet ( celkom ujde az na par trdiel ktore nevedia co je linux :) ) ]
bratislavsky sidliskovy provider :D
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 28606.7 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 3575.8 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
UPC/Chello + som asi 10m (2x zelezobetonova stena) od routru.
neviem, ja som si dost isty, ze aj v starych panelakoch su obvodove mury ine nez vnutorne (+ povodne hajzliky a kupelne, to ani nie su ozajstne mury ;))
Pripojenie SANET :-)
btw.... ubuntu 8.04 som stiahol asi za minutu a pol.
Ja som na A1