aku mate rychlost netu?
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 7404.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 925.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
som z tt a moj provider je peem slovakia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
ja viem, som looser :(
inak sef imafexu presiel z win xp na xubuntu - a 3x hadaj kto mu robil prednasku :)
a vraj niekomu vypisuju a odpajaju od netu ze vraj maju virus aj ked maju linux
ale tak toto je forum o linuxe, pokecajme tam cez postu radsej. cus...
:))) Som ani nevedel ze mam taky rychly net :P
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 238,8 kB/s ( 1910 kbps )
ale pri emerge a stahovani filmov, mp3 cez google musim obmedzovat rychlost, aby som ostatnych userov neobmedzoval.
iptables
UTFG :P
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 480.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 60.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
v kazdom pripade k teme:
doma: 10m/10m
v podnajme: 4096k/512k
mobilny: orange 3g (realne tak do 50KB/s, up nestoji za rec)
nepoznate nejaky server na 1gb linke, z ktoreho by sa dalo testovat wgetom?
Orange GPRS
---------pod T-com-om bezim...............vlastne ako tak pozeram sa plazim:-)))))
no comment...
btw kofolu nepijem, kofola je odpad
moju odpoved si nevsimaj, toto je magicky topic, sem moze kazdy odpovedat kde sa mu uraci
btw tonic's good :p
nextra
T-com
jdu blejt
bieda...
btw> ISP Minet Slovakia
http://www.speedtest.net/result/271895925.png
GeCom Michalovce
http://www.gecom.sk
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2708.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 338.5 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Flarion t-mobile
UPC Triple play - Chello Light s double upload (pre neznalych UPC pomerov ma program 4096/768)
provider je condornet
Amitel
flarion
.
a uuuuuuuuplne mi to staci; kedze uz davnejsie nemam windows, tak cracknute hry netaham ;)
poskytovatel = T-com
Ide o to že 1 Byte (B) = 8 bit (b).
a sťahovanie závisí od hostingu stránky. Necuduj sa že ti ukazuje podpriemerne hodnoty. To je normalka...
Wifi na hoteli v Mnichove. Doma to bude ale asi daco podobne :-)
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 15883.3 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 1985.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
vyhodenie tagu TABLE je vcelku dobrý počin ktorý zvýši bezpečnosť.
Rýchlosť prijímania dát (download) : 5508 kB/s ( 44,1 Mbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 4843 kB/s ( 38,7 Mbps )
www.dsl.sk
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 6955.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 869.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
www.zive.sk
Download
rýchlosť: 10 407 kb/s (1 300,8 kB/s)
Upload:
rychlosť: 7 011 kb/s (876,4 kB/s)
www.dsl.cz
Rychlost připojení k internetu: 6,118 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 783,1 kByte/s
celkom odchylky tak neviem komu mam verit
T-com DSL -1,5 Mbit flat (testovane na modeme microcom ad2622, na routri ide aj rychlejsie))
celkom sa da... len teraz je to este dost vytazene... :-D
T-Com
NMnV - Onet s.r.o www.onet.sk
roburnet :>
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 12880.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 1610.0 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
extel (www.extel.sk) [ ONLY KOŠICE! miestny sidliskovy internet ( celkom ujde az na par trdiel ktore nevedia co je linux :) ) ]
bratislavsky sidliskovy provider :D
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 28606.7 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 3575.8 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
UPC/Chello + som asi 10m (2x zelezobetonova stena) od routru.
neviem, ja som si dost isty, ze aj v starych panelakoch su obvodove mury ine nez vnutorne (+ povodne hajzliky a kupelne, to ani nie su ozajstne mury ;))
Pripojenie SANET :-)
btw.... ubuntu 8.04 som stiahol asi za minutu a pol.
Ja som na A1