email klient
Zahrnut do Greenie emailoveho klienta? Evolution alebo Thunderbird?
Obidva budu v DVD verzii, ale v CD nie je ziadny. Setril som miestom, a nech si da kto chce ktorykolvek z nich (alebo iny). Taktiez sa mi zda, ze ak bude niekto pouzivat Greenie na PC bez internetu, tak bude emailovy klient zbytocny.
Aky je Vas nazor? Pridat niektory klient? a ak ano tak ktory?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Ja by som sa ale zameral viac na klienta, v ktorom je jednoduché zálohovať maily. A to sa mi nezdá jednoduché ani v jednom prípade. Skúšal som to v evolution, ale nejako sa mi to po obnovení zálohy znova nerozbehlo :(
Neviem si predstaviť, že by som stále používal webmail - je to pre mňa pomalé a ťažkopádne
Kazdy den by si tu nespamoval so svojimi problemami , a este cakas nejake hromadne rozsirenie tej tvojej "zeleniny"
nerobim nadstavbu nad ubuntu a vlastne aj ano. rozdiel je vsak v tom, ze nepotrebujem aj ubuntu aj greenie. staci jeden disk
update-manager
. Toto je po prehodení konfigurácie na iné miesto druhý bod, farbu už poznáš.pred štyrmi rokmi tam bol a posledný update sa vyskytol pred dvoma rokmi. v dnešnej dobe je možné použiť napríklad rozšírenie WebDAV ktoré je ale svojou funkcionalitou určené predovšetkým pre viac ako jedného užívateľa alebo brata hromového vtáka zvaného slnečný vták. Bližšie informácie ohľadne rodiny Geco, pardon Gecko sú aj v slovenčine. Kto by to povedal, 5 min google.
Aj Thunderbird má kalendár volá sa Lighting . Nedávno som ho vyskúšal a celkom sa dá.