nastroj na vypocet okien
najlepsie nieco multiplatformove, nech ej to sk/cz a nech sa daju lahko menit premenne
alebo ak je to niekto expert na program excalibur tak privitam nejaku mensiu pomoc
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: nastroj na vypocet okien 05.10.2007 | 13:21Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátorpre neznalych by opis programu (hlavna funkcia) bodol.Moja strana | Blog
-
Re: nastroj na vypocet okien 05.10.2007 | 13:22jozef Návštevníkprogram na vypocet okien vo firmach, kde sa projektuju. nahodia sa nejake udaje a vyhodi to cenu, fakturu a tak podobne
-
-
Re: nastroj na vypocet okien 05.10.2007 | 14:00Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľSkor by som to vydela na nejaky zakazkovy jednoucelovy soft. Ak poznas teoriu vypoctu v pozadi vypracovat zadanie by nemal byt problem, potom uz ti to niekto napise. Ak je to len dosadenie premennych do vzorca tak by to nemalo byt drahe. Mozno by sa to dalo spravit aj v OOo calcu.
-
Re: nastroj na vypocet okien 05.10.2007 | 14:01Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátoralebo PHP ...Moja strana | Blog
-
-
Re: nastroj na vypocet okien 05.10.2007 | 14:05Frantisek Klabzuba Debian Používateľvies vzorce? ma to produkovat aj nejake faktury? ma to ukladat dat do db? ma to obsahovat zoznam zakaznikov, dodavatelov, sklad?
-