Mna, ako klikača Wokien najviac oslovila Mandriva 2008. Preklikal som sa teda až po "vytiahnite LiveCd a spustite nainštalovaný systém". Keď som po počiatočných problémoch s Hawai E220 :) rozbehal net zistil som že si s videami z Wokien ani neškrtnem. prúser!!! Potom problémy s Lame v Audacity, pripojenie SE K800....atď. Už som mal ukazovák v otvore CD s názvom Windows XP a v hlave rátal pät hodín zabitého času s znovuinštalovaním ovládačov na grafiku, na zvukovku, na klávesnicu :) všeliakých Framework a direct iksov :) a 600 MB Nerov, sa mi dostala do pozornosti kniha pre nováčikov a klikačov od pána (myslím Bíbr) ktorý, klik za klikom :) všetko vysvetlil. Zistil som že konzola (terminál) sa dá použiť aj na iné ako CHKDSK C: /R :-D že KDE je desktop a nie nápoveda čo mám KDE hľadať :) a že si môžem pomocou Control + ALT + BACKSPACE jednoducho zmeniť komplet celý vzhľad a že WinwistAero je vlastne kópia 3D-KDE a nie naopak a že a že a že... Takže by som rád aj touto cestou poďakoval autorovi knihy a tomuto fóru za slušné rozbehanie LINUXU. ĎAKUJEM!!! Martin-Benni :)
Jabber: martin.benko@jabber.com - icq: 422703828
bibri (na) bibri (tečka) net
Takze radsej sa korektne odhlasovat a Ctrl+Alt+Bacspace pouzivat iba v pripade, ze graficke rozhranie nereaguje.