nasiel som nove distro
nazov distra je PALDO.
jedna sa o live CD ktore obsahuje Gnome.
obsahuje aj instalator ktorz je udajne napisany v Csharpe
obsahuje Deluge na stahovanie torrentov
Mono Develop
Gimp najnovsej verzie
OpenOffice
inav Gnome je 2.20 teda najnovsie
mp3 ide prehrat priamo v Toteme.
na napalovanie je tu brazero..
stabilita Ok.
ak ma niekto chut nech tiez vyskusa a nech sa podeli..
jedinou malou nevyhodou je ye podporuje len zapadoeuropske jazyky bez CZ a SK..
Uz nevies ako inac zaujat ,iba to tu vnucovat v kazdom prispevku???
ze nie si normalny som dlho tusil ,ale uz to davas aj verejne najavo ,len tak dalej
Ale jedno je pravda. Kto si hraje, nezlobi. Aspon sa nieco nove naucis, ja som taku moznost ako ty nemal. Osembitaky boli na pridel a neskorsie pocitace boli drahsie ako nove auto. Kde som teraz a kde budem o tyzden alebo o mesiac, o rok alebo dva?
Pouzi google a nepytaj sa
som uzivatelom roznych distribucii, kazda ma nejake vyhody. tak sa pytam co to nove prinasa... prinist napriklad novy gimp nie je nic zvlastne, a v novych verziach kazdej distribucie uz je...
Suhlasim s vami, Stano to na zaciatku trochu prestrelil, ked chcel vyzdvihovat svoj vytvor nad iny. Ale to, ze sa snazi - viac ako vacsina z tejto komunity, to je to co sa pocita.. To, ze teraz v tom vacsina nevidi nic viac ako zelena tema a pozadie.. dobre, moze byt.. Ale ak si ma slovak/cech nainstalovat Ubuntu alebo Greenie, tak je asi uplne jedno, co si da, kedze je to aj tak to iste, alebo nie? ;-) A ak mu kazdy novy pouzivatel da nejaky napad na zlepsenie, tym lepsie..
Takze ak je tam aj teraz len velmi malicko (co myslim aj Stano uzna) zmien, tak to snad nebude platit aj do buducnosti a pribudnu nejake dalsie zlepsenia pre ludi z nasich koncin. Vsetko potrebuje cas, tak mu ho dajte a nechajte ho, aby dokazal, ze to naozaj stoji/bude stat za to...
Myslis ze ked ako meno napises nieco ,tak ta to identifikuje?
Nikoho nemienim zhadzovat a vobec nie cloveka co pouziva linux, je to direkt pod pas a dehonestujuce. Zacinam mat dojem ze ludia okolo linuxu stracaju sudnost. Zacina tu bujniet nevrazivost. Prejdem asi k MACu. Snad su tam ludia co maju viac v hlavach a nie reciach. Clovek musi zistit ze existuje aj nadhlad ...