DVDs
Nemozem napalovat DVD.
Dam si v allikacie - zvuk a video - vypalovaci software Brasero, vsetko povkladam tak ako treba a ked dam vypalit tak mi nabehne oznam Prosim nahradte tento disk podporovaným CD nebo DVD. Zapis se stavajici sadou zasuvnych modelu neni mozny.
Toto mi napisalo na 3 DVD ktore som skusala a instalovala som aj VLC.
Tak vas chcem poprosit o nejaku radu ci sa stym da nieco robit a ked hej tak co ?
Dakujem.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Da sa stym nieco robit ????
Dakujem
DVDčka odmieta napaľovať, s tým že disk nie je napaľovateľný. Ked spustim PClinuxOS (livecd - mam tam dve mechaniky), tak napaľovanie ide....
skušal som k3b, brasero a nejaké CL príkazy......
dokonca k3b sa správa tak, že chvíľu je tlačítko burn aktívne a potom sa zašedí....
...a tam máš ku každému pripísané či to tam máš alebo nie. V moduloch máš niečo iné.
Okrem toho, neodpovedala si na otázku, či to DVD nieje originál. Lebo potom bude zrejme chránené proti napaľovaniu a k3b tieto ochrany neobchádza (aspoň o tom neviem) To znamená, že ak to je tak, tak to budeš musieť cracknúť a na to sú už iné programy, ale neviem, či ti tu ohľadom toho niekto poradí. Ja to až tak amorálne nevidím :-)
Na takých, ako si ty zarába Microsoft. Takže šup šup naspäť do Visty :)
no flame
WTH? Tie lisovane filmy z trafiky su originalky, ale je pravda ze su malokedy kodovane CSS aleo inou pliagou. Teda pokial nekupujes nahodou nieco v nejakej divnej trafike kde predavaju upiratene filmy.
balíček dvd+rw-tools_7.1-4_i386.deb
a všetko pôjde v pohode.