program na flash so snimanim obrazovky a bublinkami
Poznate nejaku aplikaciu pod linux, v ktorej si nasnimam kus obrazovky, ulozim a potom som schopny doplnat jednotlive casti videa o bubliny s vysvetlujucim textom a vyexportovat to ako flash alebo iny format ktory nerobi obrovske subory?
Pre win som uspesne pouzil instant demo. Pre linux som zatial nic take nenasiel.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
s GUI pre Qt aj Gtk
vie nahravat aj kurzor aj zvuk...
save to ogg a potom nejaka editacia a export
alebo spustit x server ako vnc server a pripojit sa na neho pasivne cez vnc2swf to vyrobi z obrazovky flash priamo...
ale zas cim editovat flash?
Otazka je ci existuje nastroj na spracovanie videa pre linux. Ja video nestriham tak neviem.
Ale odporucil by som ti zmenit temu na "Poradte dobry spolahlivy video editor pre linux"
Co je matroska?
No a blender .. uff .. to by mi zabralo velmi vela casu, chcelo by to neico o dost jednoduchsie - napriklad ked chcem bubliny na staticky obraz tak to radsej urobim v openoffice ako to kreslit ne nejakom gimpe
Napisal som si maly programcek, ktory mi vygeneroval podla skriptu png obrazky s transparentnym pozadim a bublinkami/textami presne tam, kde som chcel. Potom som to nejakou utilitou z balika gordian knot skonvertil do titulkovacieho formatu pre DVD a nakoniec som to zmuxoval, myslim, ze prave do matrosky. Na 100% musi existovat rovnaky postup, ktory sa da pouzit v linuxe. Ak by bol zaujem, tak este niekde vyhrabem ten programcek, bolo to robene v allegre, takze pojde skompilovat aj pod linuxom.
Vdaka