ActiveSync For WM
Raz som tu zalozil temu kde sa tento problem riesil uz jedna sa o Active Sync pre Windows Mobile...
Chcem sa opytat ma niekto verziu AS ktora by isla pod Wine ?
Alebo ak je nieco take ako program do Linuxu ?
Diky
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
My vieme ze si tu riesil podobnu ak nie identicku otazku. Staci predsa kliknut na meno a dat si bylistobat diskusie.
Ale obavam sa ze zverziu Active Sync pre Linux nema ani jej vyrobca, firma Microsoft inc. Ale existuju moznosti ktore ju dokazu plnohodnotne nahradit. Dokonca az tak plnohodnotne, ze na rozdiel od spomenuteho produktu tieto linuxove programy zvladnu pracu aj s inymi mobilnymi systemami ako symbian a podobne. Odkaz na jeden z nich je v tej tvojej starej otazke.
Ale pokial Ti ide len o instalaciu programov pre WinCE ktore su distribuovane vo formate *.exe, tak o tento sposob uz stratil zaujem aj vyrobca cieloveho OS. A asi by bolo neefektivne keby linuxaci plytvali silami na zaplatanie trhliny vzniknutej na odpilenej vetvy. Skus z takeho exe nainstalovat aplikaciu do mobilu napriklad na viste a pochopis preco vytvarat nieco take na linuxe je ozaj zbytocne.
Aspom viem nieco nove :))
A nejde mi len o instalaciu exe suborov to je najmenej kedze uz je vsetko v cab.
Ide mi skor o zalhu dat resp. tel cisel atd ...