video plugin web-browsers
-pri pokuse o instalaciu mplayer-plugin u som zistil ze v ubu-LL je zakazany a ma sa pouzit gecko-mediaplayer
-ten vsak live vysielanie STV(1,2,3) nepusti (ta3 funguje - nie najlepsie ale funguje)
-skusil som VLC - nic
-skusil som TOTEM - nic
-skusil som kaffeine - nic
-skopiroval som linku do smplayeru - prehral 3s a nic
-skusal som FF, CHROME, OPERU
otazka : ako rozbehat online vysielanie STV ?? robim nieco zle ?? netreba zmenit nejake nastavenie ??
funguje niekomu vysielanie STV v linuxe ?? kedysi mi to cez mplayer-plugin chodilo bezproblemovo.
-pouzivam ubuntu 10.04
-kodeky, flash aj zvuk mi funguje bezproblemovo (pri videach z HDD aj flash videach)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
inak mplayerplugin nema vpliv na ine browseri ako je chrome a tak... malo by to ist aj bez toho.
a vsetko s gstremerom mam nainstalovane (uz davno)
mozno bola chyba na strane STV a zrovna ked som to skusal to nefungovalo korektne ale T-com mal zase raz vypadok rychlosti a tak sa to nechcelo rozbehnut
"Prenosy aj záznamy sú chránené technológiou Microsoft Windows Media DRM, ktorá je k dispozícii iba na operačných systémoch Windows XP/Vista s prehrávačom Windows Media Player verzia 10 a vyššia. Linux ani Mac OS, žiaľ, podporované nie sú."
Je nejaky sposob ako to obist ?? aj ked kvalita SVT streamu je aj tak tak zla ze to asi ani nebudem riesit
pustam si ta3 stream ako bezne rano a co nevidim teda skor nepocujem, nejde zvuk len obraz, totem plugin co pouzivam ma moznost otvorit video v smplayeri, skusim a takisto nejde zvuk, vyskusam kopirovat adresu streamu a pustit smplayer samostatne a otvorit skopirovanu a adresu a co nepocujem ZVUK IDE (obraz tiez)
co som komu urobil ??
pouzivam chromium browser a iny som neskusal ale vie mi niekto vysvetlit toto spravanie ??
tak isto sa sprava markiza live
stv live nefunguje (ako som pisal vyssie)
robim nieco zle ja, treba zmenit nejake nastavnia ??
Ak používate operačný systém Linux, doporučujeme inštaláciu MPlayer alebo VLC.
Chyba bude pravdepodobne v tvojom op.systeme lebo mne funguju vsetky livestream, ktore si spominal: STV1,2,3, TA3, Markiza.
Mam:
Ubuntu 8.04 LTS
Firefox 3.6.3+MediaPlayerConnectivity+VLC 0.9.9a
Z pluginov mam len default plugin a shockwave flash.
Ja nemam instalovane ziadne externe kodeky mam len vlc ktory ma svoje vlastne. Nemam dokonca ani vlc plugin v FF len media player connectivity a aj tak mozem prehravat vsetky zmienene live vysielania.