root v KDE sate
http://img408.imageshack.us/img408/5613/obrazovka.png
cim to moze byt ??
da sa to nejako jednoducho zmenit ??
pouzivam ubuntu 10.04 s GNOME ale mam 2 alebo 3 programy ktore su len pre KDE lebo mi viac vyhovuju (K3B, smb4k), KDE samotne nemam nainstalovane (ale kniznice potrebne pre dane programy urcite)
nie ze by mi to vadilo alebo sposobovalo problemy len ma to prekvapuje
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
skontroluj
sudo qtconfig
ci je tam zadane GTK+, ak je to v poriadku tak este checknisudo gnome-appearance-properties
;)qtconfig nemam nainstalovany
gnome-appearance-properties je nastaveny na standartnu temu
keby si chcel KDE programov zmenit temu tak potrebujes systemsettings alebo rucne to zapisat KDE konf.suboru (da sa urcit aj aby KDE pouzivalo pri vykreslovani GTK widgety..no vyzor potom zalezi od mnohych faktorov a hocikedy to vyzera otrasne)
ale preco si root vybral zrovna QT to teda netusim (najma ked KDE vobec nemam nainstalovane)
to nieze root si vybral Qt...kazdy program moze vyuzivat iny framework (zoskupenie roznych kniznic do jedneho komplexneho celku; KDE libs je tiez fr.postaveny na Qt)skus hodit screen ako vyzera napr K3b..VirtualBox je cisto Qt program tak sa tu uplatnuju Qt nastavenia
P.S.>VBox je trochu problematicky program na vzhlad kedze v PUEL edicii (tj uzavrete zdrojaky s USB podporou) ma Qt uz zabindovane v sebe a dokonca obsahuje aj zopar kde kniznic na spustanie helpu->kchmviewer