To co za d........a programoval najnovsie ubuntu?! Kvoli nejakemu c..........i co zabudol, alebo skor nevedel naprogramovat ovladanie ventilatoru na mojom notasi, mi zhorel notebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kedze nesiel ventilator v notebooku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co je to pre boha za system kde nefunguje ventilator v notebooku!!!!!! Odbehol som len na pol hodinu prec a ak by som odbehol na hodinu, zrejme by sa chytil aj stol!!!!!!!! Kdo mi zaplati skodu????!!!!!!!!!!!!!!!!! A co ak by som vyhorel?????!!!!!!!!!!!! Toto ze je moderny system????!!!!!! Ved ani tak dolezita a najdolezitejsia vec ako ovladanie chladenia notebooku a pripadne bezpecnostne vypnutie systemu v pripade prehriatia notebooku v nom nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!! A nie chyba nebola len v mojom notasi!!!!!!! Kamarat ma rovnaky model a rovnako tam nefunguje ventilator!!!!!!!! Po 10 minutach bol jeho notas doslova zeravy!!!!!!!! Este 5 minut a mohol by notas zahodit rovnako ako ja!!!!!!!!!!!!! Linsmejd uz nikdy, stacilo raz a naposledy. 900 euro vdaka neschopnym programatorom v haji a to mal ten notas iba pol roka!!!!!!!!!!! Nie nie je to smejd, ale bol to sony notebook. Este som sa musel poriadne krotit, aby som tu nepouzil skoro ziadny vulgarizmus. To mam teraz ako ist do cannoncialu otrepat ten notas zakladatelovi tejto pochybnej firmy o hlavu?!
je to pochopitelne, ale vdacni su vsetci ti, ktori by chceli kupit Sony a nahodit nan Ubuntu...
Je to fotene mobilom, tak sa ospravedlnujem za horsiu kvalitu.
ale predpoklad je, ze to je problem Sony, ako som poslal link nizsie, som tomu nachylny verit...
toto som nasiel http://newsblogs.chicagotribune.com/the-problem-solver/2010/06/recall-535000-sony-vaio-laptops.html
ale tak, ja neviem ako to funguje...
tak som na to kukol a chlapec ma smolu, nech to vrati do Sony, tam mu to vymenia, snad a moze potom kazdemu odporucat Sony, ked chcu mat doma prenosnu platnu na ohrev vajicok natvrdo
Ako bolo spomínané, žiadne mechanizmy by nemali byť schopné obísť alebo zakázať nemaskovateľné prerušenia používané na signalizáciu katastrofických udalostí, takže to nie je chyba canonicalu ale SONY... a myslím,že je ich povinnosťou ti dať nový notebook, ak nie tak je to potom pochybná firma.
Teda ani nainstalovanie handleru ktory robi nic?
Ak Ta dana problematika zaujima, tak si skus nastudovat pojem vseobecne ohrozenie ktoreho sa dopustaju vyrobcovia ktory dane HW poistky neimplementovali.
skusenost je taka, ze sa okamzite zacal prehrievat, ventilator zacal nenormalne reagovat. po stvrt hodine bol laptop tak horuci, ze som ho radsej vypol. Vratil som sa k LinuxMint 8, cize starsej verzii. Taku istu skusenost som mal s novym LinuxMint.
Momentalne ide super. Sranda pri Win7 sa to nestava ...
chvalabohu, len som to skusal, stary Mint 8 uz isiel v pohode
ze datum vytvorenia ::: 2008:05:07 17:34:37
Aplikaciou ::: Adobe Photoshop CS2 Windows
Uzasne, uplne zbytocna tema ----> lock
:-D
Odporúčam príslušnému adminovi zamknúť celú tému, vzhľadom na to, že sa jedná o vymyslenú konštrukciu s nepravdivými fuck-informáciami.
Dúfam, že takýchto šialených, arogantných a falošných MS_positive magorov tu na toto linuxové fórum nebude chodiť veľa. Ďakujeme za všetky investigatívne poznámky k veci.