Slackware - absencia výberu DE
Kto to čakal, že sa ozvem ? Ruku hore.
K veci, inštalujem Slackware 13.1 32-bit na VirtualBox, postupoval som podľa tohto návodu.
Všetko šlo fajn, ale inštalácia zachováva absenicu v celku dôležitého bodu (tá moja, of course)
Kedže som to nainštaloval prvýkrát v mojom živote, tak netuším, čo ďalej. Skúšal som reinstall, no mám podozrenie, že to robí len vo VirtualBoxe.
Keby sa našiel niekto, kto by dal tip, čo je s tým. Privítam ho s otvorenou náručou =D
Regards.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Mimochodom, nevolaj ma kristus, nemam to rad.
Nuž, z toho vyplýva ? Že mám stiahnuť DVD ? =D
Slackware 12.1 Install ISO disc 1 (A/AP/D/E/L/N, installers, kernels, Slackbook)
Slackware 12.1 Install ISO disc 2 (F/K/T/TCL/X/XAP/Y, L source)
Slackware 12.1 Install ISO disc 3 (KDE/KDEI)
Slackware 12.1 ISO disc 4 (A/AP/D/E/F/installer source, extra/, pasture/, patches/, testing/)
Slackware 12.1 ISO disc 5 (K/KDE/KDEI source)
Slackware 12.1 ISO disc 6 (N/T/TCL/X/XAP/Y source)
Slackware 12.1 DVD ISO (everything)
Už mi je to celkom trápne, že tu píšem každú blbosť =D Keby sa to aspoň dalo mazať.
Inak, mňa skôr zarazilo že Slackware v tomto tisícročí nemá inštalačné CD dostupné cez repozitáre.Ono, málo kto v dnešnej dobe inštaluje v jednom kvartáli viac ako jeden počítač tou istou distribúciou. Takže jednorázové ťahanie CD/DVD zbytočne preťažuje internet.
A former co-worker once told me “If you want to learn Debian, install Debian. If you want to learn Fedora, install Fedora. If you want to learn Linux, install Slackware.”
Som zvedavý, teraz skúsim zostať pri tom KDE a pohrať sa s tým trochu.
Slackware 13.1 NEWBIE vyberania balíkov, pre inštaláciu. Už 1,5 hodiny vyberám balíky.
P.S: Mám DVD Edíciu.