Ahojte chcel by som sa spýtať na jednu vec. Mám pridelené užívateľské meno, heslo a port na vysielanie. Doteraz som vysielal z Winu a konkrétne z Winampu a nainštalovaného pluginu do neho. Existuje podobný prehrávač a aj s touto funkciou, ktorý beží na Linuxe? Prípadne existuje prehrávač kde sa dá nainštalovať plugin, ale nie iba na určité vysielanie cez niečo, ale niečo také kde si všetko zadám sám cez čo fungujem teda streamujem ako je to vo Winampe.
Teda, mohla byť. V prípade rádia nejako nechápem položenie tejto otázky keďže rádiových kariet je na trhu dosť a tie nepotrebujú obdobné obštrukcie.
Ono, doteraz sme sa nemali ako pochopiť keďže pod pojmom streaming sa rozumie buď multicast (všesmerové vysielanie) alebo unicast (vysielanie špecificky pre pripojeného klienta. A o je asi niečo iné ako požaduješ.
Vzhľadom na to, že nepíšeš že pomocou akého modulu pre winamp funguješ, tak sa dá poradiť len že nech skúsiš ten winamp aj s tým modulom pod wine. Alebo skús počka či sa nenájde niekto kto nájde na internete že aký modul to používaš.
Obr:
http://img641.imageshack.us/img641/6931/winamp2.jpg