pomoc
Pred dvoma rokmi som si kupila novy notebook, na ktorom bol Windows Vista. Onedlho sa mi Vista pokazila takym sposobom, ze zapol sa pocitac, nacitalo sa loho Windows a potom ostala cierna obrazovka. Trapilo ma to, lebo som tam mala fotky, ale nastastie moj byvaly priatel sa vyborne vyznal v pocitacoch, tak mi pomocou jedneho zvlastneho CD a cez bios tie fotky vytiahol. Potom mi tam nainstaloval Linux a bola som spokojna. Pred nedavnom sa mi aj tento Linux pokazil a presne tak isto, ako ten Windows. Opat sa nacita logo Kubantu a potom cierna obrazovka . :( Pred pol rokom sme sa s byvalym priatelom rozisli. Nejak si s tym sama neviem poradit, uz som to dlho skusala. Mohli by ste mi prosim niekto poradit, co robit? Chcela by som dotial vytiahnut fotky.
Vopred dakujem za odpoved.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
2.potom ho vypal (nieze vypalis ten subor na cd) - idealne rozklikni ten subor (alebo prava mys a vypalit pomocou "nero-alebo iny vypalovaci program")
3.vloz CD do mechaniky pokazeneho pc a ten zapni, malo by vybehnut menu kde zvolis jazyk (slovencina/nemcina - co ti vyhovuje) a zvolis vyskusat kubuntu z cd (bude to 1. volba z toho menu)
4.ak sa ti nenacita OS z toho cd tak sem napis pomozeme
5.ked nabootujes to LIVE KUBUNTU skopiruj svoje data na USB alebo ich akokolvek inak skopiruj do ineho pc, data najdes po otvoreni pocitaca a otvoreni diskov ktore tam su
6.nasledne budes instalovat nove kubuntu podla tohto navodu STIAHNI NAVOD
7.pri neistote sa radsej opytaj